top of page

Els nostres serveis

¿Què oferim?

Ortodòncia

Oferim diferents tècniques per corregir les malposicions dentals segons les necessitats del pacient: ortodòncia interceptiva i miofuncional, ortodòncia fixa, ortodòncia invisible i sistema MEAW per casos complexes i evitar una cirurgia ortognàtica. 
No hi ha límit d’edat i en qualsevol cas, l’ortodòncia és una eina que ens pot ajudar a millorar els resultats dels tractaments estètics, periodontals i d’implants.

Estètica dental

Apostem per una estètica natural, i tractaments mínimament invasius. Un encerat diagnòstic ens permet fer un simulacre del resultat final i el pacient pot veure si cumpleix les seves expectatives.
 

Pròtesi i Rehabilitació

Els nous sistemes d’adhesió ens permeten fer tractaments molt conservadors, refent els desgastos severs. Unes tècniques de preparació adequades ens ajuden a tenir una geniva sana i més estable en el temps.
 

Implants i Cirurgia

La planificació en implantologia és la clau per tenir un bon resultat, i sovint ens permet fer una pròtesi immediata el mateix dia de la cirurgia. En el nostre centre disposem d’un scanner intraoral i un TAC per tenir tota la informació necessària per la cirurgia.

Periodòncia

Aquesta especialitat prevé, diagnostica i tracta les malalties que afecten als teixits que suporten les dents: geniva i ós.
La gingivitis és una inflamació de les genives reversible que es pot veure per l’aspecte vermellós i el sangrat que presenten al raspallar o de forma espontània.
La periodontitis és una malaltia crònica, i és una inflamació que provoca la pèrdua d’ós, portant a la mobilitat de les dents i futura pèrdua. Per això és molt important fer un seguiment periòdic per tal de frenar el procés i estabilitzar la malaltia.

Endodòncia

L’endodòncia és el tractament del nervi que ha patit una inflamació provocada per una càries profunda, un problema periodontal o un traumatisme. Ens permet conservar dents que antigament s’extreien perquè provocaven dolor.

Conservadora

Totes les obturacions i reconstruccions es fan amb resines lliures de bisfenols, i en càries severes s’utilitzen materials bioactius per protegir el nervi i evitar l’endodòncia.
En els casos en què hem de substituir amalgames dentals de plata-mercuri, seguim un estricte protocol d’extracció segura i aconsellem al pacient fer una preparació prèvia per evitar una intoxicació.

 

Prevenció

Educació en bons hàbits d’higiene oral i alimentàries. Diagnòstic precoç de lesions de la mucosa i càncer oral.

Odontopediatria

En aquesta especialitat és molt important l’ensenyament d’higiene oral perquè agafin uns bons hàbits, i la prevenció de les maloclusions (RNO), a més d’un bon seguiment del risc de càries.
Un 20% dels nens presenta una hipomineralització de l’esmalt dels primers molars definitius i és molt important el tractament precoç per preservar aquests queixals.

ATM i Oclusió

Tractem les disfuncions de l’articulació temporo-mandibular des d’un punt de vista global, funcional i postural. 

RNO

La rehabilitació neuro-oclusal és una tècnica de correcció precoç de maloclusions que ens permet evitar o simplificar molt un possible tractament d’ortodòncia. No és invasiu i es pot començar a fer a partir dels 3 anys. 

Posturologia

El 30% de la postura del nostre cos la determina la boca i és molt important conèixer si aquesta l’està alterant o és un altre factor i cal derivar a l’osteòpata, al podòleg i/o a l’optometrista.
Una maloclusió influeix en la postura del cap i com a conseqüencia la resta del cos s’adapta a aquest desequilibri. Amb un tractament correctiu podem millorar cefalees, desequilibris, lumbàlgies, etc. 

Kinesiologia i Teràpia Neural

Amb la kinesiologia determinem quins són els materials més ben tolerats pel pacient.
La teràpia neural és una tècnica que actúa sobre el sistema nerviós vegetatiu o autònom, que és el sistema encarregat de mantenir l’equilibri de totes les funcions vitals de l’organisme. La teràpia neural permet retornar la normalitat als teixits danyats.

bottom of page